Nyheter

Knallstart på sesongen


I kveld var det sesongstart i Narvik Sjakklubb, og for en start! Hele 18 stilte til start, og siden de nye juniorene våre ikke var med, valgte man å kjøre en 17 runder bergerturnering.

Litt over klokken 11, var siste parti ferdigspilt, og som vanlig klubbens tidlige norgesmester, Paul i særklasse. Selv om turneringslederen la opp turneringen spesifikt for at Paul skulle møte klubbens tre nest beste spillere; Magnus, Mikael og Torben (Kjell Ole har spilt seg ned i klasse 1 og kan ikke lengre nevnes sammen med de store navnene i klubben) i de tre siste rundene, sto Paul i mot presset i de sene kveldstimene og banket dem en etter en. Nok en imponerende (eller skal vi kalle det forventet?) resultat av Paul med 17/17 poeng. Mikael og Torben tok de siste pallplassene mens Magnus, Kjell Ole og Andreas måtte dele på den sure fjerdeplassen. Utrolig nok ble det ikke en eneste remis i løpet av turneringen. Det sier litt om mentaliteten i klubben som vi også fra gammelt av var kjent for!

Full resultatliste er å finne på denne linken

Terminliste
Neste torsdag blir det 5 runder monrad hurtigsjakk 15 min, mens den 25. blir det årsmøte + lynsjakk med tidshandicap. Full resultatliste kommer enten i løpet av helga, eller tidlig neste uke.

Rallarsjakken 2018
Rallarsjakken er nå terminfestet til 20.-22. april på Grand Hotell i Narvik. Påmelding og info om overnatting kommer også i løpet av helga eller tidlig neste uke. Så nå er det bare å sette av helga til tre trivelige dager med sjakk i Narvik i april!
Postet 23:57:40 - 11/01/2018 av Håvard Iversen Bredeli