Fotoalbum

Rallarsjakken 2014

Bilder fra Rallarsjakken 2014.

Spillelokalet Analyserommet Sjakkbrettet som viser at turneringen er en del av Sjakkstafetten. President Hansen ønsker velkommen. Noen praktiske opplysninger fra turneringsleder Håvard før runden starter. Første runde er i gang.
B-gruppa. Kaj Roger møter Andreas i første runde. Gunnar har hvit mot Johnny, Sortland er som vanlig godt representert i B-gruppa. Johnny i dyp konsentrasjon. Paul Johan klekker ut en plan mot Markus.
Hotellet har forberedt et bord med diverse drikkevarer. For å unngå kjedelige remispartier, bestemte turneringslederen seg for å være proaktiv og legge inn et ekstra spenningsmoment i noen av partiene han anså å være i risikosonen. En av Harstad-spillerne ser ut til å ha rotet bort klærne sine. Heldigvis fant han en kreativ løsning som gjorde at han kunne spille videre i turneringen. Stein spiller mot Markus. Martin ser ut til å trives i Narvik, selv om han ikke alltid er så glad i å innrømme det. :) Gunnar Bue er en av landets mest aktive sjakkspillere. Her er han i aksjon mot Odd Ketil.
Stein Børre leter etter mattkombinasjonen. Også Alta Sjakklubb er representert, her ved Odd Erling. Sultne sjakkfolk får servert kake. Hotellet hvor turneringen spilles. Kent-Ove er Narviks eneste spiller i B-gruppa. Åsmund spiller for Bodø, en klubb som i en årrekke har vært sjelden å se representert i turneringer i vår krets.
De langt fleste partier mellom Kaj Roger og Ola ender i remis, så søndag morgen måtte ludo-brettet frem igjen. Christoffer spiller mot Johan, som endelig har funnet klærne sine igjen. CM Peter Flermoen er en av turneringens høyest ratede spillere. En god turneringsleder hviler når han kan. :) Kokken spiller mot Håvard Skagseth. Etter et langvarig sluttspill mot Pål Røyset kunne Trond endelig innkassere turneringsseieren med 4,5 poeng. Christian endte på 4 poeng og 2.plass.

Bildegalleri opprettet av Gjøran Jakobsen (21:20:16 - 04/04/2014)

Tilbake til gallerioversikten